Merken bouwen

Wij werken voor merken die resultaat laten tellen.

Wij zijn een creative agency for insights and interaction. Ondernemingen kiezen bewust voor onze aanpak, omdat we concrete resultaten behalen. Omdat we hun onderneming meer waard maken. Omdat wij hen laten zien wat ze zelf niet meer zien. Omdat we nieuwe commerciële kansen vinden. En verborgen groeimogelijkheden binnen een onderneming zichtbaar maken. Groei van het merk, groei van de verkoopinspanningen, groei van de professionaliteit in de organisatie, groei van de bedrijfswaarde en persoonlijke groei van de medewerkers.

Meer Merkwaarde+

Met marketingcommunicatie vergroten wij de voorkeur voor een merk. Er komt meer vraag naar producten en diensten zodat prijzen consolideren en zelfs kunnen worden verhoogd.

Merkwaarde verhogen

Meer Verkoopwaarde+

Met commerciële communicatie maken wij verkoop-teams effectiever. We sturen hun communicatie en activiteiten aan. Ze gaan door die focus gemakkelijker, sneller en meer verkopen.

Verkoopwaarde verhogen

Meer Organisatiewaarde+

Met operationele communicatie maken wij het unieke verhaal van een onderneming in de dagelijkse operatie zichtbaar. Het wordt daardoor aantrekkelijker om bij die onderneming te (willen) werken.

Organisatiewaarde verhogen

Meer Bedrijfswaarde+

Met corporate communicatie vergroten wij de zichtbaarheid en voorsprong van een onderneming in de markt. Daarmee wordt de prijs van hun aandelen bij een overname vele malen hoger.

Bedrijfswaarde verhogen

Meer Eigenwaarde+

Met een unieke positionering en motiverende boodschap vergroten wij de saamhorigheid binnen een onderneming. Teams gaan beter presteren en mensen gaan zelfverzekerder werken.

Eigenwaarde verhogen

Met een wetenschappelijke benadering

Wij maken een merk aantrekkelijk voor verschillende denkstijlen. Met wetenschappelijke kennis over hoe mensen redeneren, denken, waarnemen en voelen. Een bewezen methodiek waarmee we de koers van de communicatie bepalen die het meeste resultaat oplevert.

Die aanpak, onze jarenlange ervaring én specialisme in business-to-business hebben wij internationaal succesvol ingezet bij beursgenoteerde ondernemingen, innovatieve start-ups en oer-Hollandse bedrijven.

Novatug
Roxit
Ultimo
Aako
EIT
SGS
Cementbouw
Partspoint

Hoe dan? Jeroen knows.

Hij vertelt je met liefde dit waardevolle verhaal.
Bel hem gerust zelf.